Wednesday, November 08, 2006

Barulah raya....


Hai...selamat hari raya!taksangka pulak ramai yang menanti entry terbaru aku!. Terima kasih kepada semua pembaca yang sudi singah di blog aku nie. Masalah server tempat kerjer aku yang lembab dan bermasalah membuatkan aku malas nak update citer. Tambah pulak kerjer yang menimbun menimbun!. Tension betul! Apa apapun, aku tetap nak update story mengenai raya aku kali nie!yerlah raya kali taklah seberapa meriahnyer disebabkan raya ketiga aku dah mula bekerja. Orang masih seronok lagi bercuti aku pulak dah mengadap kerjer!sedih sangat rasanyer.....

Tapi 1 syawal umah aku tetap meriah. Jumpa dengan sedara mara yang boleh dikatakan setahun sekali barulah nak jumpa. Memang meriah sangatlah berborak sampai tak ingat apa dah....hubungan kami diantara sepupu memang rapat giller!!mungkin jarak yang tak jauh sangat kot. Masa kecik dulu lagilah meriah mesti ader jer lah aktiviti kami semua. Dah besar nipun sama gak, tak habis habis citernyer...

Konsep keluarga kami ni tak kirahlah ko dah kerjer ke masih belajar ker semua dapat duit raya!so memang tak akan rugilah sebab bila kita memberi kita juga masih juga menerima. Ringan sikitlah bebanan tuh.Aktiviti seterusnyer berkaraoke dan apa lagi snappy snappylahh......
ayah dan mama...

my sister....
Ini semua sepupu aku...
Sama tak muka kami adik beradik?

HEHHEHE...gambar tak jadi....kecohh!!!
alahh....kantoii pulak....jumpa lagi tahun depan!!!

6 comments:

riena's said...

Assalamualaikum ,

Dikesempatan ini k riena nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri . Kesian k riena dengar story kamu tu. K riena pun pernah duduk jauh dari keluarga selama 5tahun lamanya. Sunyi memanglah sunyi. Pesanan k riena cari teman biarlah teman yang boleh berkongsi suka dan duka dengan kita.
Anyway, teruskan usaha untuk maju kehadapan. Jumpa lagi. Nanti jemputlah datng ke rumah ye.

Xis said...

Smart
nice pic in baju melayu! Too bad, I didn't get to wear my baju johor this year.. :(

Xis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
THE HONOURABLE SHAH said...

nice color, smart. i've been 'mengidam' for a teluk belanga pink...perhaps next syawal! btw, welcome back after the long holidays! :)

smart_cute said...

THANks Shah..pink my favourite color....yeah and now busy with work....alwayzzzz....bzzz...

smart_cute said...

xis
So pic raya u mana?this is my second baju melayu teluk belanga...

kak riena
tima kasih dengar luahan hati saya..yerlah bila semakin dewasa semakin banyaklah rintangan kena tempuhi....sedih memang sedih..tapi apa nak buat hidup mesti diteruskan..thanks...