Tuesday, July 25, 2006

Gol & Gincu the Series


Drama nie memang best sangat. Tak streotype macam kebanyakkan drama remaja lain. Lebih best dari Dunia Baru!, Puteri atau Dunia Anita. Kalau boleh beat pun mungkin drama Table For Two yang dilakunkan oleh Azizan Nin dan MeLissa Maureen. Semua orang yang sedang bercinta sepatutnya kena tonton drama nie. Semua permasalahan tentang cinta, persahabatan dan kekeluargaan ader dalam drama nie. Aku suka sangat watak Putri yang dilakunkan oleh Fazura yang sweet dan manja tuh!. Watak Reza also charming dan Romantik sangat. Paling best bila Putri nak putuskan hubungan mereka!. Macam macamlah Putri try to explain tapi at last Reza cuma cakap "Putri jaga diri baik baik yer.."Masa tuh Reza nampak tough sangat tapi sebenarnya bila balik rumah Reza menangis disebalik pintu. Memang touching!!!.

Watak sampingan also not bad terutama watak Shasha dan Ayu!. Suara Shasha memang sesuai dengan karaktor dia yang ala ala perempuan yang ego sikit. Nasib baik dia dah jadi kawan baik Putri, kalau tak dah jadi stereo type bila asyik asyik cerita berebut jantan jer!. Watak Ayu pulak memang menjadi bila dia jadi Bitchy yang Over....Selalunyer orang yang berwajah macam tuh memang berperangai pelik. Tak suka bila dia bergaduh ngan Putri kat gelanggang Futsal. Dan yang paling tak boleh terima bila dia bocor rahsia Reza!!!.Memang kejam....

Next episode, Eddy dah balik bercuti. Mungkinkah cinta Putri dan Eddy kembali berputik. Sebenarnya aku suka tengok Putri dan Eddy nampak macam sweet couple!. Sepadan sangat....Reza also not bad as Putri Boyfriend!. Lagu lagu background drama ni pun best. Ader satu lagu tuh touching sangat tapi tak tahu daripada siapa?Suara macam Camelia!.
Tak sabar gak nak tunggu the next episode.....so, kepada anda semua jangan lupa menonton Gol & Gincu the series setiap hari Ahad jam 10.00 malam di 8TV!(Promo Percuma tuhhh.....)Kita Enjoyyyyyy......

2 comments:

Daffie said...

I do luv Gol and Gincu series... lots.. Awak.. tensionla keje.. dah rasa nak give-up

zampeada said...

tak dpt lar tgk lar series neh... channel tak dpt.. huwarr...