Sunday, November 02, 2008

Beat...


Dah hampir 3 tahun berkawan secara maya dengan owner Bila Pena Menari ni, baru sabtu lepas berjumpa 6 mata dengannya. Erm, ok very polite, kelakar tapi tak banyaklah boleh berbual ngan dia. Maklumlah Bz melayan tetamu. Tapi aku pun dah terover pulak datang paling awal!Makanan hari tuh pun ok, and all the way from Kelantan..erm..Nasi Dagang, Akok and first time gak merasa makan kueh tradisional Kelantan, Taik Itik!!!. So to u Beb, keep in touch k...Nice to meet you...

3 comments:

shahril aley said...

ala bro
aku sampai rumah xis around 4pm
kalau tak boleh jumpe skali kan
ermm tak de rezeki la nak jumpe
insyallah lenkali la ye

Xis said...

SmartCute
yea... the earliesttttttttttt to arrive. I was shocked when hearing someone said "assalamualaikum" when everything was not fully prepared yet.. hehe.. anyway, thanks for dropping by. Glad to finally see you. And yes, there were a few more bloggers coming right after you left..

smart_cute said...

Shahril,

La yer ker? Klaau tidak boleh jumpa ko...

Xis,
Kalau lambat nanti takut tak sempat sampai pulak, manalah tahu jalan jem atau tersesat pulak, tapi takperlah at last dapat juga jumpa ngan u...siapa lagi ader yer?