Wednesday, April 22, 2009

Kad Kahwin Aku...

Nampaknya ramai kawan kawan aku dah tak sabar sabar nak terima kad kahwin dari aku. Bukannya apa aku la ni aku tengah sibuk mengupdate kan alamat dorang dari masa ke semasa. Tambahan lagi kerja kat office ni makin banyak pulak. Bila aku nak rest pun tak taulah. Last week sempena cuti Pengistiharaan Melaka Bandaraya Bersejarah sempatlah aku edarkan kad kawin aku ke Muar dan KL. Hajat di hati nak terus g jumpa kengkawan kat Shah Alam pulak, tapi itulah tak sempat. Bila dah jumpa kawan kawan kat HQ mulalah lupa daratan skit. Borak borak sampai tak ingat masa berlalu. Dorang semua macam tak percaya jer akhirnya dapat jugak terima kad kahwin yang tertulis nama aku. Ialah selama ni pun asyik tengok nama orang lain jer, tak tahu bila nama aku akan tercatat kat kad kawin nie. Tapi tak sangka pulak masih ramai lagi yang mengingati aku!. Terpaksa pulak aku tambah nama kat listing aku. ingat nak bagi orang orang tertentu jer, tapi bila tengok muka masing maisng macam sedey jer terpaksalah aku bagi dengan rela hati tau...takut ader yang kecik hati pulak nanti.

Seperti biasalah mulut mulut puaka yang tak boleh nak di ubati tetap nak bagi statement berbau longkang. Menyampah betul aku dengan mulut mulut sumbang yang tak diasuh dek minda ni. Kejer jer berpangkat tinggi. Tapi takder otak. Ader jer benda nak di komennya. Menyampah betul aku. Tapi lantaklah, malas aku nak layan...

Kepada kengkawan semua sabar menanti yer. Kad pasti akan tiba juga akhirnya. Jangan tak datang pulak nanti bila dah teima kad dari aku nanti. Terima kasihlah kepada kawan kawan yang tertanya tanya Kad dari aku yang tak sampai sampai. Harap bersabar yer, dijamin sampai nanti. Tima kasih Uaolss....

4 comments:

Xis said...

SmartCute
wahhh... tak lama lagi dapat la kad jemputan.. I ada dalam list tak? haha..

smart_cute said...

Hai Xis,

Ader kot...hehhehee...

aliquenyer said...

ajai..

tak sangka nye cepat mase berlalu..
da nak kahwin da..

huuhuh..
btambahla anak buah saye..
hehe..

nak tgok kad!!

smart_cute said...

hai Adik,
Kenalah awak bagi duit raya banyak banyak tahun depan...nanti awak tengooklah kad exlusif dari saya bila awak balik bercuti nanti...hehe..study rajin rajin..berhati hati memandu...