Wednesday, April 15, 2009

Hi Tea Wit Adibah Noor


Last week sempat lagi g Hi tea dengan Adibah Noor walaupun tinggal lagi sebulan jer aku akan bernikah. Ini pun dapat invitation daripada member aku. Nak ikutkan aku memang suka joint benda benda macam ni, Last event yang melibatkan artis nie 3 tahun lepas aku tengok Tayangan Perdana Cinta Kolestrol bersama Erra Fazira.


Petang tu memang hujan lebat giler. Nasib baiklah masa kami sampai majlis belum pun bermula. Tapi tak ramai lah orang yang menghadirinya. Aku pun bukanlah peminat setia si Adibah ni. Tapi saja nak menyibukkan diri untuk berhibur.


Makanan pun biasa biasa jer. Dan perjalanan majlis pun agak lembap. Nasib baiklah MC hari tuh ader untuk menghiburkan orang. Kira nya petang tuh aku bernasib baiklah dapat cabutan bertuah. Lepas habis function aku terus ke Spa g urut badan. Sepatutnya, hari tuh aku berhibur sampai ke malam tapi masing masing ader hal terpaksalah dipendam kan saja niat murni tuh nak berhibur sampai dinihari..katanyeerr....

6 comments:

aliquenyer said...

heh?

bile pergi nih?
ngak tau pun...

smart_cute said...

Hehhee...sabtu lepas...tak best punn...

lynn said...

Apesal x best ek? Kau yang x minat kut dgn Adibah Noor tu...

smart_cute said...

Lynn,
Perjalanan majlis tuh lembap sangat...kalau kita yang handle mesti gempakkan???hehehhe...

Zampeada said...

penuh gambar dibuatnya yek? hehehe...

smart_cute said...

zampeada,
Itulah tapi realitinya kecik jer adibah nie...