Tuesday, March 31, 2009

Let's Dance Together..

Bila yer nak dance together gether ngan peminat blog aku nie. Yerlah tinggal sebulan jer lagi nak tamatkan zaman teruna...hehhehee..teruna lah sangatkan??Erm...kalau orang tanya apa perasaan aku ketika nie, franking speaking..nuthing...tak tahu apa dalam fikiran aku nie!. Nak kata happy..aku memanglah sentiasa happy..nak kata berdebar debar yes itu ader bila tiba masa masa tertentu...ader member aku kata jangan terkejut bila tidur ader orang kat sebelah..ader pulak kata lepas nie susahlah nak terima mesej dari aku...dan ader pulak kata yang aku ni takkan lagi dapat berjumpa dengan dorang semua. Yang paling sedih cousin aku semua kata aku takkan dapat bercampur gaul ngan dorang lagi bila dah beristeri...Entahlah, dalam hidup aku nie, kadang kadang aku boleh jangkakan what will happen next..but bila dah kawin nie tak tahulah camno...

One thing is, aku excited nak tahu gak apa akan terjadi selepas aku sah menjadi laki orang!. Bukan nya apa, paparazi semua mestilah nak tahu how and how kan lelaki macam aku ni menerajui rumah tangga...Walaupun, tohmahan dan kata kata nista tetap ditujukan untuk aku, aku tetap berdiri sebagai seorang lelaki...lelaki ini bak kata Anuar zain. Terima kasih kepada semua kawan kawan yang tak putus putus tanyakan preparation wedding aku. Tak sangka ader juga yang sentiasa peka untuk mengetahuinya.

Semua persiapan dah disediakan oleh wedding planner aku, cuma hantaran jer tak dapat nak buat lagi. Baju nikah pun dah siap cuma baju bersanding sebelah lelaki jer belum fitting lagi. Gift untuk tetamu dan kengkawan semua pun dah siap. Apa lagi yer??Erm..kad minggu depan siap. Insyallah pertengahan April ni akan dapatlah undangan ekslusif dari aku nanti. Baju bersanding sebelah perempuan pun dah siap baru jer tadi aku tyr .Memang superb dan macam anak raja.hehehee...




La ni, aku kenalah jaga badan and muka aku nie. Tak sempat sempat lagi aku nak g buat facial. Sibuk memanjang...Last week jumpa mak andam dah bising kata aku dah gemuk..erm, tak boleh jadi aku mesti buat sesuatu!!!. So, on 2nd May, Mama and Ayah nak buat Conferences atau orang dulu dulu kata nak "Dudukkan Orang" for my wedding. Actually aku dah buat kertas kerja untuk tugasan sedara mara aku ni cuma belum arahkan jerlagi. Hehehee...alah all my sedara mara ok jer. Maklumlah majlis yang paling dinanti nantikan..Katenyerlah...then everything will up date later...so tungguuuu...

6 comments:

fuzen hasin said...

cettttt~!! kertas keje bagai!!!
tak tahan btol..ajai kata nk puasa bulan nih..heyyy u have to control ur weight mann!! buncittt!!!lalala~
btw tempat Lynn tuh cantik la..taknk bw sy ke pergi sana?huhu i kan org penting!! *tiba2*

Xis said...

SmartCute
wahh... macam mana ni.. boleh terlebih berat?? kan tak muat wedding gown tuh.. ops.. I mean, baju bersanding. Why ada orang lempar tohmahan and kata kata nista? dengki la tu kan??

smart_cute said...

Fuzen,

Itulah sempena my wedding nie, i tengah berdiet sakan nie...insyaallah semua orang akan terpana nanti..kertas kerja semua dah buat, tunggu nak press conferences jer nanti...so u kena preparelah jadi pengacara yang meletop nanti.ok...


xis,
sebenarnyer takder sapa yang melemparkan kata kata nista tuh, saja jer nak provoke hehehheee....wei, bila nak jumpa nie?asyik meeting jer bosanlah....kesian kat Jared...hehhee...

Ejaylicious said...

HI...pejam celik..pejam celik dah nak jadi laki orang. TAHNIAh la...harap kekal la sampai anak cucu.

aliquenyer said...

ceh...suke la tu..
tapi betul la.. U da makin chubby..
hahahha

kene cntrol nih
t duk bersanding tak selesa lak..
hahahahah

alamak...
de kerje ke...
ermmm
tak dapat la nak melawa gini...

=(
huhuhhuhu

lynn said...

Jai...

Jangan lupa program kita 25 nie...Kau dah send sms belum pada kawan2 yang lain...Jgn lambat2...Nanti x der saper yg datang...Hehehehe...