Sunday, March 15, 2009

Cinta...Adzeem N Juju...


Selamat Pengantin Baru



6 comments:

lynn said...

Selamat Pengantin Baru buat Adzeem n Juju...Moga kekal hingga ke akhir hayat...Wedding diorang aku x dapat datang, tp wedding kau Jai awal2 lagi aku dah masukkan dalam diari...Doakan aku dan keluarga dapat hadir yer...X sabar nak tgk Jai bersanding...

smart_cute said...

Hai lynn,

Make sure datang tau bawa semua kaum kerabat ko, aku cadang buat jerlah gathering on my wedding..tentu meriah..

lynn said...

Erm...memang aku cadang nak buat gathering sekali waktu tu...Biar happening sikit majlis kau nanti...Lepas wedding kau nanti kita gie trip mana2 nak x? Tiket Air Asia pun dah murah skrg nie...

smart_cute said...

Lynn,

Klau nak buat trip eloklah bincang awal awal sennag nak apply cuti..wei..ramailah kengkawan kat Faceboo..harus aku buat pertandingan slogan menarik untuk datang wedding aku kan?hehehee...

shahril aley said...

tuan blog nye bila nak berlangsung plak?

smart_cute said...

Shahril aley,

23 MEI NI MY WEDDINGG..JEMPUT YER...