Thursday, June 01, 2006

Ku Ingin Bahagia

Bodoh...bodoh..bodoh...kenapalah aku telepon dia tuh lagiiiiiiiiiiii....benci!!!!mana lah perginya janji aku dulu..mana kekuatan aku dulu..kenapa aku merayu lagi pada dia....kenapa aku masih sayangkan dia...kenapa aku masih ingat kat dia lagiiiiiiii..kenapa ?????shitttt...

sebab dia first love aku ekr?bodoh betul aku serahkan hati aku kat manusia macam tuh...tapi dia baik..baik sangat...kalau dia baik kenapa dia tinggalkan aku tanpa pesan???aku yang bodoh terlalu percaya pada cinta plastik...tapi kenapaa dia sanggup buat aku macam tuh....

macam sialkan..kenapa aku kata sial sedangkan dulu aku jugak yang memuja....hampir 4 bulan aku terputus hubungan ...sebenarnyer hari hari aku kol dia tapi aku letak balik bila dengar suara dia...dan dia masih ingat lagi kata kata akhir aku.....disebabkan egonya yang tinggi dia tak kol akupun. Mohon maaf atas apa yang berlaku...egokan???sedangkan aku tidak pernah seminitpun aku lupakan dia...

Tapi dia juga yang paling kucinta.....tiada yang lain...berikan aku bahagia walaupun sekejap sahaja....



Berikanku bahagia
Hidup bebas
Mencari jalan sendiri
Jauhi akan derita

Ku jangan diganggu lagi
Kasihanilah
Ku ingin nikmat bahagia
Menempuh hidup baru

Kata manis sumpahan
Janji akan setia
Curahan ketika kita
Dalam bermesra

Oh itu
Hanyalah godaan
Memujuk hati ini
Oh itu telah pun ku tahu
Diriku telah terpedaya

3 comments:

bahreen said...

:)

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rizqi MukhriZ said...

Diperlukan sesaat untuk knali seseorang
Perlukan seminit untuk jatuh cinta
Hanya sehari untuk mentafsir hati seseorang
Tapi diperlukan seumur hidup untuk melupakan seseorang....